Novice Opel Avto Tavčar SežanaOpel Novice Avto Tavčar Sežana
Novosti, akcije, predstavitve novih modelov, dogodki, tekmovanja ... Bodite prvi in izvedite vse o novostih pri Oplu.

Posadka Tim Novak-Uroš Ocvirk po treh relijih trdno zasidrana na drugem mestu

02.07.2018

  • Po treh relijih se posadka Novak-Ocvirk z vozilom ADAM R2 uvršča na visoko drugo mesto v diviziji
  • Posadka se je razveselila drugega mesta v diviziji, četrtega v državnem prvenstvu in petega mesta skupno
  • Ponovna preizkušnja posadko čaka že čez dobra dva meseca na 7. Rally Nova Gorica

 

Ljubljana. Z zaključenim tretjim relijem sezone v Železnikih, je za nami že prva polovica letošnjega državnega prvenstva. Po desetih hitrostnih preizkušnjah tokratnega relija s skupno dolžino 97,20 km, sta se med 54 prijavljenimi ekipami uspešno peljala tudi Tim Novak in Uroš Ocvirk in se z odlično vožnjo ponovno povzpela visoko na lestvici.

 

Drugo mesto v diviziji, četrto mesto v državnem prvenstvu in peto skupno med posadkami, ki so uspešno zaključili 5. Reli Železniki, je Tim Novak komentiral takole: "Rezultat je super, končna vrhunska uvrstitev. S samimi vožnjami sem zelo zadovoljen, vidi se napredek od Velenja. Najboljša mi je bila HP Dražgoše, res pravi "brzinc". Za naprej pa samo malo več poguma na prvih prehodih, ampak mislim da nisva več tako daleč. Drugače je nekaj peljat prvič, kot pa kot pa nekaj kar poznaš. Z avtom sem se dobro ujel, se pa sigurno lahko še malo izboljšajo nastavitve. Ampak konec koncev, napredek je in tudi v diviziji dobro stojiva in to je super!!"

 

Na reliju v Železnikih, ki se je tokrat odvijal petič je čez ciljno črto zapeljalo 38 posadk. V skupnem seštevku sta sotekmovalce zopet pustila zadaj Rok Turk in Blanka Kacin, v diviziji pa je pred našo posadko samo posadka Humar-Cevc.

Rezultate si lahko ogledate tukaj

Naslednji reli letošnje sezone se bo odvijal v Novi Gorici in sicer 7.-8. septembra, kjer se bosta Tim in Uroš z Opel ADAMOM R2 ponovno borila za visoko uvrstitev.