Novice Opel Avto Tavčar SežanaOpel Novice Avto Tavčar Sežana
Novosti, akcije, predstavitve novih modelov, dogodki, tekmovanja ... Bodite prvi in izvedite vse o novostih pri Oplu.

OPEL ARENA – otvoritev z zabavo in vznemirljivo tekmo.

05.08.2016

  • 1. FSV Mainz 05 se bo na otvoritvi pomeril s klubom Jürgena Kloppa Liverpool FC
  • Televizijski prenos: SAT.1 bo dogodek 7. avgusta prenašal v živo od 15.25 ure
  • Stadion v ritmu swinga: Cassandra Steen bo nastopila ob veličastni koreografiji množice navdušencev
  • Oder RPR.1: glasba v živo ter intervjuji z igralci in trenerji

 

Rüsselsheim/Mainz. Vse je nared za svečano uradno otvoritev stadiona OPEL ARENA v nedeljo, 7. avgusta. Navijači se že pripravljajo na prijateljsko tekmo med kluboma 1. FSV Mainz 05 in Liverpool FC Jürgena Kloppa ter na festival, ki se bo pred stadionom začel ob 13.30 uri. Na osrednjem odru, ki ga je zagotovila partnerska radijska postaja RPR.1, se bodo po tekmi izmenjevali nastopi glasbenih skupin in intervjuji z igralci.

 

 

Opel bo zagotovil simulator vožnje z reli različico ADAMA in tovornjak z izdelki za Oplove navdušence, poseben šotor na poletnem festivalu pa bo imela tudi Oplova skupnost CarUnity, namenjena skupni rabi vozil. Oplova gospodarska vozila bodo aktivno soudeležena v tekmovanju v atraktivnem izvajanju prostih strelov, pri katerih ne bo šlo brez kesona Opel Movana in njegove druščine.

 

 

Nemška mreža SAT.1 bo dogodek od 15.25 ure prenašala v živo. Cassandra Sheen bo poskrbela za mravljince z glasbenim nastopom, ki ga bo spremljala koreografija, v kateri bo sodelovalo 3000 Oplovih zaposlenih. Del nastopa bo tudi 25 zmagovalcev različnih tekmovanj, ki so jih pri Oplu pripravili kot ogrevanje na veliki dogodek. Šest srečnih zmagovalcev bo med tekmo sedelo na rdečih Oplovih kavčih neposredno od klopeh za igralce. Tekma na stadionu OPEL ARENA se bo začela ob 15.45.