Novice Opel Avto Tavčar SežanaOpel Novice Avto Tavčar Sežana
Novosti, akcije, predstavitve novih modelov, dogodki, tekmovanja ... Bodite prvi in izvedite vse o novostih pri Oplu.

#Junakivsakdana: celo zvezdniki Borussie Dortmund včasih zgrešijo

31.05.2016

  • V zakulisju: ekipa F2Freestylers pokaže profesionalcem iz Dortmunda, ‘kako se reči streže’
  • Zabava z videoposnetki na družbenih omrežjih: Movano, Vivaro in Combo kot izjemni partnerji pri treningu
  • To je šele začetek: kmalu si bomo lahko na družbenih omrežjih ogledali še več videoposnetkov

 

Rüsselsheim. Mats Hummels nameri, strelja … in zadene vratnico. Žoga se odbije natančno na streho Opel Movana, ki je parkiran za golom. In to naj bi bil oglas za avtomobilskega proizvajalca? Zagotovo – običajnega oglaševanja se lahko loti kdorkoli. Zvezde nove Oplove uspešnice na družbenih medijih so športniki. V soju žarometov pa niso samo zvezde Oplovega partnerskega nogometnega kluba Borussia Dortmund: živahna igra z žogo se kmalu prevesi v vznemirljiv dvoboj z “vsakdanjimi junaki”, v njihovi vlogi pa se predstavijo Movano, Vivaro in Combo ter njihovi vozniki. Zvezdnike Borussie Dortmund osupne obvladovanje nogometnih veščin, s katerimi se izkažejo navidezni gradbeniki in obrtniki.

 

 

Spretna rokodelca (‘nogodelca’) sta najslavnejša nogometaša prostega sloga na svetu, v spletu znana kotF2Freestylers. S svojimi veščinami sta osupnila spletno skupnost po vsem svetu. Dvojica s triki ne varčuje niti v novem Oplovem posnetku. Preigravanja, akrobatske poteze in natančni streli skozi dostavnik navdušijo gledalce videa na družbenih omrežjih, ki je bil pred nedavnim objavljen na uradni spletni strani Borussie Dortmund in drugih kanalih družbenih medijev.

 

 

“Videoposnetki za družbena omrežja, v katerih nastopajo partnerji iz sveta nogometa, motošporta in drugih področij, predstavljajo nov steber Oplovih oglaševalskih komunikacij. Zagotavljajo močnejšo čustveno predanost znamki, Opel pa je prikazan v presenetljivi in neobičajni luči. In prav to je naša odlika,” pravi vodja Oplovega trženja Tina Müller.

 

 

Kar se je začelo s ‘spremembo mišljenja’ (“Umparken im Kopf”), se nadaljuje v novem spletnem videu – Opel je prikazan v presenetljivi luči. Isto velja za prikazana Oplova vozila. Ne navdušujejo le z dobro znanimi odlikami, kot sta čvrstost in zanesljivost, video #junakivsakdana gledalcem predstavi tudi izjemno vsestranskost tria lahkih gospodarskih vozil. Seveda ob možnosti neskončne zabave z dostavniki Movano, Vivaro in Combo. Dvignjen keson in odprta zadnja vrata so odlično igrišče za prikaz trikov, kar duo F2Freestylers izkoristi do popolnosti. Navihan Oplov posnetek je na voljo na spletni strani kluba iz Dortmunda, na družbenih omrežjih, kot sta Facebook inYouTube, in drugje – poiščite #junakivsakdana, #everydayheroes, #Alltagshelden.

 

Ekipa:

 

 

Adam Opel AG:

Vodja trženja: Tina Müller

Direktor strategije znamke in tržnih komunikacij: Tobias Gubitz

 

 

Agencija: Scholz & Friends Hamburg

Kreativa: izvršni direktor Wolf Heumann, vodja creative Carsten Jamrow

 

 

Produkcija: Lovestone Film GmbH

Režiser: Marco Grandia