Novice Opel Avto Tavčar SežanaOpel Novice Avto Tavčar Sežana
Novosti, akcije, predstavitve novih modelov, dogodki, tekmovanja ... Bodite prvi in izvedite vse o novostih pri Oplu.

Mokka je s sistemom Opel OnStar osvojila priznanje “Connectivity Award 2016"

28.04.2016

Inovativne storitve, odlična povezljivost: Auto Bild Allrad hvali Oplov mestni terenec

 

Rüsselsheim. Opel Mokka, dvakratna prejemnica naziva “avto leta” v kategoriji vozil s štirikolesnim pogonom, se je ponovno izkazala s svojimi številnimi talenti in osvojila priznanje “ Connectivity Award. Prodajna uspešnica med športnimi terenci je prejela posebno priznanje revije Auto Bild Allrad za sistem Opel OnStar, ki zastavlja nove trende. Oplov pomočnik za osebne povezave in storitve je strokovnjake navdušil z obsežno ponudbo možnosti.

 

“Nagrada uredništva je dokaz, kako pomembna je za strokovne medije možnost povezav v vozilu. Na tem področju imamo pionirsko vlogo,” je povedal Albrecht Schäfer, vodja trženja pri Oplu Nemčija, ob prevzemu nagrade, ki mu jo je izročil glavni urednik revije Auto Bild Allrad Bernhard Weinbacher. “Približno 50 odstotkov novih Oplovih modelov je zdaj opremljenih s sistemom OnStar. Naš pomočnik za osebne povezave in storitve je povsem v skladu z najsodobnejšimi trendi in je prepričal uporabnike naših vozil.”

 

Mokka in Opel OnStar sta odličen par: od prihoda na trg pred približno tremi leti se je za Oplovo kompaktno terensko vozilo odločilo več kot 500.000 kupcev. V Nemčiji ima ta vsestranski SUV s terensko zmogljivostjo tržni delež v segmentu več kot 20 odstotkov.

 

Opel OnStar, angel varuh, ki s samodejnim obvestilom v primeru nezgode, sledenjem ukradenega vozila in pomočjo pri okvari nenehno bdi nad uporabnikom, bo v Sloveniji na voljo jeseni.