Novice Opel Avto Tavčar SežanaOpel Novice Avto Tavčar Sežana
Novosti, akcije, predstavitve novih modelov, dogodki, tekmovanja ... Bodite prvi in izvedite vse o novostih pri Oplu.

Oglasna kampanja Opel OnStar snemana letos poleti v Sloveniji.

19.10.2015

 • Oglasna kampanja za nov sistem osebnega povezovanja in asistence OnStar
 • Pet oglasnih filmov za OnStar kampanjo so snemali letos poleti v Sloveniji
 •  

  Rüsselsheim. S sistemom osebnega povezovanja in storitvami podpore Opel OnStar, uvaja avtomobilski izdelovalec iz Rüsselsheima edinstveni sistem storitev v Evropi. Sistem zagotavlja izjemno raven varnosti in najboljšo možno povezljivost. Široko zastavljena Oplova oglasna kampanja za ta najnaprednejši sistem bo zagnana 1. oktobra na spletnih portalih. Tisk se ji bo priključil 5. oktobra, 10. oktobra pa bo z različnim TV spoti razširjena še na najbolj gledane TV programe.

   

  Tiskani oglasi bodo pritegnili veliko pozornost z odkritjem nove podobe Opla. Video vsebine, filmi in informacijske animacije bodo pokrivale različne komunikacijske kanale, od družbenih omrežij, mobilne naprave, spletnim stranem in TV. Z vsem tem bo zagotovljena najširša možna pokritost, oziroma doseg. Številne storitve sistema Opel OnStar bodo izpostavljene in prirejene različnim kanalom komuniciranja in posameznim ciljnim skupinam.

   

  »Opel OnStar še zdaleč ni le produkt inženirske fantazije, marveč je nova vrsta prestižnosti z zmožnostjo ohranjanja življenj. Sistem zagotavlja številne storitve in funkcije za individualno nagovarjanje ciljnih skupin različnih starosti,« pravi Oplova direktorica Tina Müller. »Tako imenovana generacija pametnih telefonov bo posebej cenila vstopno točko 4G LTE Wi-Fi. Starejšim bodo občutek varnosti v vožnji zagotavljale storitve kot je nujni klic(Emergency Call Servis) in mobilna asistenca (Roadside Assistance). Samo Opel zagotavlja uporabnikom tako vsestransko podporo. Naša oglasna kampanja je zastavljena tako, da izpostavi potrebe različnih uporabnikov in predstavi sistem, kot najbolj raznolik med primerljivimi.«

   

  Individualen pristop bo posebej nazorno izpostavljen v petih TV in video oglasnih filmčkih, predvajanih na najbolj gledanih TV postajah, YouTube in komunikacijskih kanalih družabnih omrežij. Filmčke je ponovno zaznamoval ambasador Oplove kampanje Ken Duken. Igralec je že sodeloval v nagrajeni kampanji »Umparken im Kopf« in drugih Oplovih projektih.

   

  Tokrat so Oplovci za snemanje oglasnih filmov izbrali Slovenijo, saj so jih snemali poleti v Ljubljani in njeni širši okolici.

   

  OnStar bo najprej na voljo v 13 evropskih državah, kasneje pa se bo krog držav povečeval, vključno s Slovenijo, kjer ga v vozilih pričakujemo proti koncu prihodnjega leta.

   

  Filmi se nahajajo na Opel Youtube pod Opel OnStar in so namenjeni oglaševanju na spletu (Facebook, Twitter)

  (https://www.youtube.com/user/opelblog)

   

  O snemanju filmov:

  Snemano v Sloveniji (na Perovem pri Kamniku, pred in v Kristalni palači, pred Trgom Republike, pred Poljansko gimnazijo, …)

   

  Filme si lahko ogledate na naslednjih povezavah: