Servis Opel Avto Tavčar Sežana


Delovni čas:


AVTO TAVČAR d.o.o
Partizanska cesta 84
6210 Sežana


SERVIS
pon - pet: od 8.00 do 17.30 ure

e-mail: avto.tavcar@siol.com
Tel (servis): +386 (5) 73 01 444
Fax: +386 (5) 73 01 441
Mobile: +386 41 633 532Servis:


Trudimo se, da lastnikom vozil OPEL nudimo kvalitetne, strokovne storitve vzdrževanja, popravil vozil, kot tudi avtokleparske, avtoličarske in vulkanizerske storitve. Zato skrbi poprodajni team, ki se nenehno izobražuje in pridobiva strokovna znanja, da lahko zadovoljimo in presežemo pričakovanja naših strank.

Poleg osnovnih storitev servisiranja vašega vozila vam nudimo tudi nekatere dopolnilne storitve:
  • - pranje vozila
  • - montaža dodatne opreme
  • - optika vozil
  • - polnjenje klim in dezinfekcija klimatskega sistema
  • - priprava vozila na tehnični pregledKleparsko-ličarska popravila:


V primeru, da potrebujete kleparske ali/in ličarske storitve, v skladu z našo usmeritvijo »celovita skrb za naše stranke« poskrbimo za popravilo vašega vozila v celoti. To pomeni, da poskrbimo za popravilo vašega vozila v skladu z proizvajalčevimi normami, vam medtem v skladu z našimi možnostmi nudimo nadomestno vozilo in sodelujemo z zavarovalnico pri urejanju formalnosti. Pri popravilu vam za vgrajene originalne nadomestne dele nudimo tudi garancijo.Elektronska prijava na servis – prijavite se brez čakanja in ko imate čas


Ker se zavedamo, da živimo v času, ko se vse dogaja z neverjetno naglico in si je težko utrgati več kot le nekaj trenutkov za posamezen opravek, vam omogočamo tudi prijavo na servisni pregled preko elektronske pošte. Tako vam ne bo potrebno klicati po telefonu in obupovati, če je linija slučajno zasedena - preprosto vpišite zahtevane podatke in počakajte, da se vam javi naš servisni svetovalec.


Servis