Opel akcije Avto Tavčar SežanaOplove akcije Avto Tavčar Sežana
Za vas pripravljamo zanimive in velikodušne akcijske ponudbe ... Bodite prvi in izvedite vse o akcijah pri Oplu.

Opel Servis Plus

Prijavite se na myOpel in prejmite super popuste.

IZKORISTITE SUPER UGODEN SERVIS 3+! Program Opel Servis Plus je namenjen vozilom Opel starejšim od 3 let in vam nudi še boljše popuste na ceno nadomestnih delov in na delo serviserjev. Nič hudega, če ima vaš Opel višjo starost. Starejše kot je vaše vozilo, višji je popust. Obisk originalnih servisov se resnično izplača, saj z rednim vzdrževanjem pri pooblaščenih servisih lahko uveljavljate 2 letno garancijo na vozilo in 12 letno garancijo proti koroziji.

 

Opel Servis Plus

Starost vozila ( v letih)
Nadomestni deli
Delo
7+
30%
20%
3-4
10%
5%
4-6
20%
10%
6-7
25%
15%

ORIGINALNA KAKOVOST.

Z ORIGINALNIMI nadomestnimi deli Opel! Ne glede na to, koliko kilometrov prevozite s svojim avtomobilom, se posamezni deli s časom izrabijo in jih je potrebno zamenjati. Pri Oplovih pooblaščenih serviserjih boste dobili najbolj kakovostne nadomestne dele, ki jih proizvaja originalni proizvajalec in omogočajo dolgoročno varnost pred okvarami. Originalni deli Opel imajo številne prednosti:

Izdelani so v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, materialov in izdelave.

  • Omogočajo hitrejšo vgradnjo, saj se povsem prilegajo vozilu.
  • Profesionalno testirani za funkcionalno in varno uporabo.
  • So hitro dostopni in zato omogočajo hitro zamenjavo.
  • Nudijo najboljšo vrednost po zelo dostopnih cenah.

 

ATRAKTIVNE NISO ZGOLJ CENE, AMPAK TUDI DVELETNO JAMSTVO!

Originalni deli Opel so vam na voljo po izjemno ugodnih in dostopnih cenah, hkrati pa imajo tudi dve leti Opel jamstva. Vsi novi ali tovarniško obnovljeni originalni deli in dodatna oprema Opel, kupljeni in vgrajeni v pooblaščenem servisu Opel so kriti z jamstvom, ki velja 24 mesecev od datuma vgradnje, z izjemo akumulatorjev, za katere jamstvo velja kar 36 mesecev.

 

KOLIKO JE STAR VAŠ OPEL? PREVERITE POPUSTE, KI VAM PRIPADAJO!

Pri Oplu se popusti seštevajo! Če imate na primer vozilo staro 5 let, boste pridobili 20 % popust na nakup nadomestnih delov in 10 % popust na ceno delovne ure pooblaščenega Opel servisa. Ob vsakem naslednjem servisu pa boste, skladno s prikazano tabelo, pridobili še večje popuste. Spoznajte številne ugodnosti programa Opel Servis Plus in se obrnite na naše pooblaščene servise.

Vse je lažje z myOpel.