Opel akcije Avto Tavčar SežanaOplove akcije Avto Tavčar Sežana
Za vas pripravljamo zanimive in velikodušne akcijske ponudbe ... Bodite prvi in izvedite vse o akcijah pri Oplu.

Nova Astra premagala tekmece in osvojila naslov Slovenski Avto Leta 2016

astra avto leta 2016

Kaj bi rekli, če bi vam ponudili kompakten avto s prestižnimi inovacijami, možnostjo športnega načina vožnje in udobjem kot v sprostitvenem salonu hkrati?

 

IntelliLux LED® matrični žarometi.

Vaše dolge luči lahko sedaj ostanejo kar prižgane. IntelliLux LED® matrični žarometi poskrbijo za samodejno prilagajanje osvetlitve glede na situacijo in zagotavljajo odlično vidljivost. Pri 80 km/h vam razširjeni in svetlejši svetlobni snop omogoča, da morebitne nevarnosti zagledate do 40 metrov prej.

 

Preklopite na Sport.

S pritiskom na gumb Sport izberete športno vožnjo in krmiljenje. Rezultat je ostrejši odziv motorja pri dinamični vožnji. Uživajte!

 

Sedež za dobro počutje.

Privoščite si malce razkošja v svojem vsakdanu z AGR Wellness voznikovim sedežem, ki z masažo, prezračevanjem in spominom položaja poskrbi za vašo sprostitev in prijetno ohladitev.


Za popolno sprostitev.

S tehniko AirWellness se vaš avtomobil spremeni v prijetno odišavljen salon, v katerem vas prevzameta poživljajoč vonj temnega lesa ali pomirjajoč vonj zelenega čaja.

Odpeljite se z izjemno razkošno novo Astro že od 125 € na mesec*!

 

*Reprezentativni primer izračuna za vozilo Opel Astra Selection z bencinskim motorjem 1.4 XER (74kW/100KM), s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, klimatsko napravo in radiom 300 BT • vrsta financiranja: finančni lizing • predračunska vrednost predmeta financiranja: 13.990 € • lastna udeležba (polog): 5.601,60 € • znesek financiranja: 8.388,40 €• število obrokov: 84 • mesečni obrok: 125 € • stroški odobritve: 209,85 € • skupni znesek za plačilo brez lastne udeležbe: 10.500 € • Navedena EOM je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, stroškov sklenitve pogodbe, zavarovanja terjatev in obrestne mere, ki velja na dan 19. 1. 2016 in znaša 7,64 %. EOM ne vsebuje morebitnih stroškov predfinanciranja in delnega obroka, stroškov zavarovanja in registracije, ter stroškov, ki nastanejo z neizpolnjevanjem pogodbe. EOM se lahko spremeni, če se spremeni višina kredita oz. obroka, trajanje kredita, obrestni indeks oz. če se spremenijo roki plačila. Fiksna letna obrestna mera: 6,61 %. Slike so simbolne. Opel Southeast Europe LLC in sodelujoči Opel trgovci si pridružujejo pravico do spremembe ali ukinitve ponudbe.

 

Vir: Opel.si