Opel akcije Avto Tavčar SežanaOplove akcije Avto Tavčar Sežana
Za vas pripravljamo zanimive in velikodušne akcijske ponudbe ... Bodite prvi in izvedite vse o akcijah pri Oplu.

Pripravite svojega Opla na tople dni


dezinfekcija klime

Dezinfekcija klimatske naprave za samo 19,90 €.


S toplimi dnevi prihaja tudi čas, ko boste v vozilu začeli uporabljati klimatsko napravo, ki je verjetno že mesece niste vključili. Ko po daljšem času znova vključite klimatsko napravo, morda občutite neprijeten vonj. Ta je posledica bakterij in glivic, ki se nalagajo v zračnih kanalih vsake klimatske naprave. Zdaj je pravi čas, da se znebite neprijetnega vonja in opravite dezinfekcijo zračnih kanalov.

Hkrati pa nam lahko zaupate svoje vozilo, da ga temeljito pregledamo in preverimo njegovo stanje. V primeru nujne potrebe po servisu, se bomo pred opravljanjem kakršnih koli del predhodno posvetovali z vami. Če se odločite za servis, boste dobili najugodnejšo ponudbo, ki vključuje originalne Oplove rezervne dele z 2-letno garancijo in strokovnost Oplovih mehanikov, ki poznajo vašega Opla bolje kot kdorkoli drug.

Akcija traja od 16. aprila do konca junija.

Dezinfekcija klimatske naprave za samo 19,90 €


Na sliki je lahko prikazana dodatna oprema. Uporabljene slike so simbolne. Opel Southeast Europe LLC in Opel pooblaščeni serviserji v Sloveniji si pridržujemo pravico do sprememb ali preklica trenutnih ponudb brez predhodne najave. Podatki so informativne narave. Za konkretne ponudbe in natančne podatke obiščite v akcijo vključenega Opel pooblaščenega serviserja v Sloveniji.Ta ponudba se ne more kombinirati z ostalimi akcijami. Akcija traja od 16. aprila do konca junija 2012 ali do razprodaje zalog. Opel Southeast Europe LLC, 2040 Budaörs, Szabadság u. 117, Madžarska.